Crew

Vil du være medhjælper til Thy Rock?

Vil du være med til at gøre Thy Rock til en succes som medhjælper?
– så kontakt Lone eller lotte og hør mere :)

Lone Berg Nielsen
E-mail: lone@thyrock.dk
Tlf. 93 91 09 02

Lotte Lukassen
E-mail: lotte@thyrock.dk
Tlf. 20 19 66 70

LOG IND PÅ CREWNET HER!

 

 Thy Rock er drevet af ca. 1.100 frivillige medhjælpere

1.100 sjæle, der brænder for musikken, fællesskabet og det kick det giver, at være med til at afvikle Thy største musik-begivenhed. Alle medhjælpere løfter i flok og bidrager til, at Thy Rock år efter år er en stor succes.

Thy Rock er en forening bestående at 8 idrætsklubber:


Både som gæst og medhjælper bliver man bidt af den unikke, hyggelige og festlige stemning, der skabes i sommervarmen på dyrskuepladsen, til lyden af de mange koncerter fordelt på 3 scener.

Dét at være festival-medhjælper handler ikke kun om at knokle i en god sags tjeneste. Du vil med garanti få nogle fantastiske og uforglemmelige oplevelser, samtidig med, at du er med til at give festivalens gæster nogle af de bedste oplevelser i deres liv.

 

Jobmuligheder til Thy Rock (nogle af dem)

  • Barpersonale
  • Hegnsvagt
  • Tjek-ind
  • Sceneopsætter 
  • Billetsælger
  • Opvaskerteam 
  • Pantteam
  • Kontrollør

 

Når jeg er blevet medhjælper

Når du har fået bekræftet, at du er blevet en af årets medhjælpere, så log dig ind i på crewnet og læs flere informationer om dit hold og det at være medhjælper.

Kommunikation fra festivalen

Som medhjælper vil alt kommunikation fra festivalen ske via mails eller via crewnet. Så sørg for at holde dig opdateret med, hvad der foregår på dit hold inde på crewnet. Du er derudover altid velkommen til at sende en mail til hp@thyrock.dk, hvis du har nogle generelle spørgsmål til festivalen.

Hvis det er vedr. dit arbejdssted, bedes du kontakte den relevante Supervisor (som du også kan finde på crewnet). Du kan også følge med på facebooksiden ”Thy Rock Crew”.

 

OBS! Hvis du bryder reglerne for at være medhjælper 

Eksempelvis udebliver fra vagter efter at have fået armbånd på, eller hvis du glemmer at melde afbud eller ikke opfører dig, som du bør, så vil du kunne risikere at blive blacklistet som medhjælper + vi sender dig en regning på festival billetten. Yderste konsekvens, hvis du vælger ikke at betale denne regning, er, at Thy Rock overdrager sagen til advokat og inkasso. 

Sørg derfor altid for at kontakte din supervisor pr. telefon, mail eller SMS, ved sygdom eller anden fravær fra dine vagter, og bemærk det skal være inden vagten er påbegyndt.

Følg os

#ThyRock

Kontakt: Hans Peter Jarl Madsen (HP) · Tlf. 21 23 12 31 · hp@thyrock.dk

 

Foreningen Thy Rock - Cookiepolitik