Lukas Graham

 

Siden 2012 har Lukas Graham været blandt landets mest efterspurgte livekunstnere. Nu kommer hittrioen endelig til Thy Rock! 

’Mama Said’, ’Love Someone’, ’Drunk in the Morning’, ‘You’re Not There’ og ’7 Years’, naturligvis. Listen af ørehængere kunne blive ved – og du kender dem alle sammen. Siden debuten i 2012, har det danske band med sanger Lukas Forchhammer i front, nærmest ikke set sig tilbage, men leveret det ene kæmpehit efter det andet. Ude i verden tog karrieren for alvor fart i løbet af 2016, hvor singlen ’7 Years’ førte an for et massivt internationalt gennembrud. Bandets internationale debutalbum gik Top 10 i 11 lande, inklusiv top 3 placeringer i bl.a. USA, UK, Sverige samt #1 i Canada, Australien og Danmark, hvor albummet nu er certificeret 10xPlatin. Med den verdensomspændende succes opnåede Lukas Graham desuden hele tre amerikanske Grammy-nomineringer. 

Det er altid ekstra spændende, når vi besøger et nyt sted for allerførste gang” 
Siden det internationale gennembrud i 2016, har Lukas Graham spillet på et utal af festivaler over hele verden, men ifølge Lukas selv, har han og bandet savnet at spille for det danske publikum. Lukas fortæller: 

”Efter at have spillet mange festivaler i udlandet, kommer man til at savne at spille hjemme på de danske festivaler, hvor vi får lov at feste med de fans, som kender os allerbedst. Man kommer til at savne den ”nede på jorden-hed”, der kommer, når man spiller herhjemme.  

Selvom Lukas og bandet spiller hjemme i vante rammer, bliver det alligevel en helt ny oplevelse, når de kommer til Thisted til sommer. Det er nemlig første gang nogensinde at Lukas Graham spiller på Thy Rock: 

 ”Vi har aldrig spillet på Thy Rock før, men vi glæder os meget til at opleve festivalen og gæsterne. Det er altid ekstra spændende, når vi besøger en ny festival for allerførste gang” 

Bandet, som udover Lukas Forchhammer består af trommeslager Mark Falgren og bassist Magnus Larsson, har i løbet af de seneste år markeret sig, som et af landets absolutte livefavoritter og har flere udsolgte Danmarksturnéer på bagen. Senest i foråret hvor mere end 80.000 feststemte fans deltog i hele fem udsolgte koncerter i Royal Arena og Jyske Bank Boxen. 

Forude venter mere musik fra den danske gruppe og nu også en koncert på Thy Rock til sommer. 

 

www.lukasgraham.com

 

Facebook Youtube Instagram

Store scene Fredag - 19:30

Lukas Graham

Fredag - 19:30

The Script

Lørdag - 00:00

Nik & Jay

Lørdag - 21:00

Carpark North

Fredag - 23:30

Jonah Blacksmith

Lørdag - 14:00

MAGTENS KORRIDORER

Lørdag - 17:30

Scarlet Pleasure

Fredag - 16:00

Citybois

Lørdag - 15:45

Johnny Madsen Band

Fredag - 17:45

ItaloBrothers

Lørdag - 22:30

Ude af kontrol

Fredag - 21:45

Rasmus Bjerg "John"

Lørdag - 19:15

POPS

Lørdag - 19:15

Flakkedukkendak

Children of the Sün

Fredag - 21:45

Følg os

#thyrock

Kontakt: Hans Peter Jarl Madsen (HP) · Tlf. 21 23 12 31 · hp@thyrock.dk