Jonah Blacksmith

Livealbum-aktuelle Jonah Blacksmith drager land og rige rundt i sommeren 2018

1. december udkommer bandet med live-albummet Twenty Seventeen - i samarbejde med Sony Music Denmark, som også udgav det seneste studiealbum. Pladens materiale er liveoptagelser fra bla. årets Tønder Festival og Smukfest, ligesom diverse optagelser på Canadiske lokationer har fundet plads på albummet. Første singlen - A Song To The Sea - er ude nu. Sangen, og videoen, blev optaget på Jericho Beach i Vancouver en smuk og stemningsmættet sommeraften, og den indrammer på fineste vis følelses af både udlængsel og hjemve: You need a home, home is where your heart is.

Den for nyligt afsluttede sommertour har høstet store anmelderroser, hvor BT’s Jan Eriksen (BT.dk ) og Gaffas Ole Rosenstand Svidt ( Gaffa.dk ) begge har kvitteret med fem stjerner. Politikens Kims Skotte gav i sin flotte anmeldelse fem store hjerter og skrev bla: “…Bandets musik blev voldsomt kompetent udført, sangene var stærkt iørefaldende og udtrykket kombinerede på scenen det djærve i folkemusikken med stadionrockbandets gennemslagskraft…på scenen var Jonah Blacksmith et overbevisende og sympatisk bekendtskab. Knagende dygtige unge musikere med god publikumskontakt og opstillingen med to supplerende trommeslagere og to meget forskellige forsangere gav variationsbredde til bandet..."

Bandet aflagde desuden Canada besøg i juli måned og spillede bla. legendariske Winnipeg Folk Festival og Vancouver Folk Festival med såvel stor publikumsopbakning som rosende ord til følge. Om det er i Vancouver eller i Vanløse fornægter det nordvestjyske ophav sig imidlertid ikke i den karakteristiske, varme og vedkommende atmosfære på scenen, der mest af alt peger tilbage til bedsteforældrenes hyggelige dagligstue i Koldby. Her dannede diverse strenge-instrumenter, klaver og harmonika så ofte i barndommen den musikalske ramme for samværet med børn såvel som børnebørn. Sangene fra bandets to albums taget ligeså afsæt i det personlige og vedkommende, og kredser om de ting, man er rundet af, dem man elsker, og frygten for at miste hinanden og sig selv.

Jonah Blacksmith er et syvmandsensemble med hjerte og rod i Thy. Forkærligheden for de store vidder og den nordatlantiske horisont har sat sine spor i såvel musikken som i menneskene. Orkestret består, ud over brødrene Thomas og Simon Alstrup, af fætteren Lasse Alstrup, samt Søren Bigum, Jon Kjeldsen, Søren Poulsen og Thor Kortegaard.

Sparekassen Thy teltet Fredag - 20:05

Christopher

Fredag - 16:00

Saveus

Fredag - 17:20

INFERNAL

Fredag - 18:45

Jonah Blacksmith

Fredag - 20:05

Thomas Helmig

Fredag - 21:30

JOHNNY MADSEN BAND

Fredag - 23:00

Rasmus Seebach

Fredag - 00:00

Kongsted

Fredag - 01:15

JACOB DINESEN

Lørdag - 13:30

Dodo and the Dodos

Lørdag - 14:50

MAGTENS KORRIDORER

Lørdag - 16:15

Hugo Helmig

Lørdag - 17:35

MICHAEL FALCH & DÉT BAND

Lørdag - 19:00

Birthe Kjær & Feel Good Band

Lørdag - 20:20

Aqua

Lørdag - 21:30

ItaloBrothers

Lørdag - 22:50

Dizzy Mizz Lizzy

Lørdag - 00:15

Bro

Lørdag - 01:30

Følg os

#thyrock

Kontakt: Hans Peter Jarl Madsen (HP) · Tlf. 21 23 12 31 · hp@thyrock.dk