Rasmus Bjerg "John"

 

Rasmus Bjerg ”JOHN” I en hyldest til John Mogensen, musikken og historien

På ryggen af den fantastiske modtagelse, gentager Rasmus Bjerg successen i sommeren 2020, når han igen inviterer nye og gamle rullesten med til folkefest: ”JOHN” - En hyldest til manden, musikken og historien

Selvom John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående – ikke mindst i de danske hjerter. Siden præmieren på Ole Bornedals biografiske drama ”Så længe jeg lever”, er mere end 400.000 publikummer gået i biografen for at opleve Rasmus Bjerg i rollen som Danmarks muligvis mest folkekære musiker, der gik bort alt for tidligt i en alder af 48.

Nu, mere 40 år efter sin død, går John Mogensen atter live på scenen. Rasmus Bjerg tager på sommerfestival tour i rollen som dansktoppens ukronede konge i selskab med hans fantastiske seksmands orkester under kyndige ledelse af kapelmester Nicholas Findsen.

”Det skal ikke være så pænt og fornemt, men en folkefest!”

Det bliver en folkefest for hele familien”, for store og små. ”Det skal ikke være så pænt og fornemt, for det havde ikke været i John Mogensens ånd. Det skal være ægte!”, siger han og henviser til Mogensens poetiske beskrivelse af dansktoppen som ”...dig og mig, den dejligste kop kaffe du drikker, bilen der kører forbi hver dag. Den er alt det og ingenting, der sker hver eneste dag”.

Lukas Graham

The Script

Nik & Jay

Carpark North

Jonah Blacksmith

MAGTENS KORRIDORER

Scarlet Pleasure

Citybois

Johnny Madsen Band

ItaloBrothers

Ude af kontrol

Rasmus Bjerg "John"

POPS

Flakkedukkendak

Children of the Sün

Følg os

#thyrock

Kontakt: Hans Peter Jarl Madsen (HP) · Tlf. 21 23 12 31 · hp@thyrock.dk