The Script

 

Det irske verdensnavn The Script vender tilbage til Thy Rock i 2022, 9 år efter de første gang optrådte på Dyrskuepladsen i Thisted. Et fantastisk gensyn med 3 hitmagere, som efter 6 milliarder streams, 30 millioner singlesalg, 10,8 millioner albumsalg ovenikøbet fejrer udgivelsen af deres nye album “Sunsets & Full Moons” den 8. november 2019.

Det bliver en parade af hits når The Script spiller koncert. Det irske band som består af forsanger Danny O’Donaghue, guitarist Mark Sheehan og trommeslager Glen Power står blandt andet bag sangene ”The Man Who Can’t Be Moved”, ”Breakeven”, ”Hall of Fame”, ”Superheroes” og mange flere af de sange, som har domineret hitlisterne op igennem 2010’erne.

Det bliver én lang sing-a-long fest til Thy Rock og Festivalarrangør Hans Peter Jarl Madsen udtaler: ”Det er fantastisk, at det er lykkedes os at få The Script tilbage på Dyrskuepladsen. Jeg husker stadig deres optræden i 2013 som en helt særlig musikalsk oplevelse. De tog Thy med storm, og det er jeg sikker på, at de gør igen i 2020. Vi ser frem til at byde The Script velkommen på Dyrskuepladsen.”

The Script spiller Thy Rock som den eneste danske festival i 2020 og præsenteres i samarbejde med Christopher Entertainment, som også tilbage i 2013 hjalp med at få The Script til Thy Rock. Det nyeste album Sunsets & Full Moons beskrives som en efterfølger til The Script’s meget anmelderroste debutalbum – med fokus på de meningsfyldte sangtekster, som hjalp bandet med at bryde igennem på den internationale scene.

”Jeg synes, det er det mest gribende album vi nogensinde har lavet” fortæller O’Donoghue. ”Vores musik har altid handlet om at være sammen med publikum, og det at skrive om ens følelser og dele dem.”

 

www.thescriptmusic.com

 

Facebook Youtube Instagram 

The Script

Jonah Blacksmith

Følg os

#thyrock

Kontakt: Hans Peter Jarl Madsen (HP) · Tlf. 21 23 12 31 · hp@thyrock.dk


Cookiepolitik