The minds of 99

…udsender 4. single og den nok bedste sang fra ’Liber’ – en ode til friheden…

”Alle disse dage ligner røg i en spiral
der minder lidt om lagene i den vane som jeg har.
Mig og mine venner laver natterøveri
Og mig og dem jeg kender,
vi er tomme indeni (…)

Jeg skal ud af min krop, mens jeg lever.
Og mens jeg lever, skal jeg ud af min krop”

”Hele sangen starter med en udånding. Det er første gang vi sætter tempoet ned. Ud Af Min Krop er en ballade – vi udgiver en ballade som single for en gangs skyld…”

”Så vi lavede den her plade, der endte med at hedde ’Liber’. Den kom ud i oktober, og det er sgu gået ret godt. Når man sidder her et halvt år efter, så tænker jeg mere og mere på, at ’Liber’ som betyder ’Den Frie’ mest er et ønske. Altså et ønske om at blive fri mentalt. ’Liber’ er et ønske om at opnå noget – at blive til nogen. Om det bliver indfriet er ligegyldigt, det er måske noget man aldrig helt opnår. Det vigtige for os er, at energien i ønsket om den ultimative følelse af frihed ligger så meget i pladens sange, som den nu gør. Den sang, der rammer det her ønske på pladen allerbedst er nok ’Ud Af Min Krop’. I vores lyd som typisk er højenergisk og hårdtslående, der er den et nyt element, der får tiden til at stå stille. ’Ud Af Min Krop’ er langsom – det er en ballade. Den åbner også nye døre for os lydmæssigt. – Og så er det sgu nok den bedste sang på ’Liber’.” – Niels Brandt

The Minds of 99 blev dannet af seks barndomsvenner i 2012 og vandt allerede året efter Karrierekanonen. I 2014 udgav de deres første single, ’Det Er Knud Som Er Død’. I foråret 2014 fulgte det stærkt anmelderroste debutalbum, og i albummets kølvand vandt bandet en Steppeulv-pris i kategorien Årets Sang og to Carl Priser i kategorierne Årets Talent og Årets Sangskriver For Rock, ligesom der fulgte en stribe prisnomineringer. I 2015 vandt bandet en Gaffa Award i kategorien Årets Danske Rockudgivelse for deres andet studie album, ’Liber’. De vandt også en Steppeulv for Årets Album og Årets Orkester og ’Ud Af Min Krop’ var nomineret til Årets Sang. Bandet optrådte på udgivelsesdagen af ’Liber’ til P3 Guld, hvor de var nomineret til hovedprisen, P3 Prisen. De har netop afsluttet en succesfuld forårstour med flere udsolgte koncerter på blandt andet Train i Århus og to gange Store Vega og er nu klar med tourdatoerne for deres sommertour.

www.themindsof99.com

Sparekassen Thy teltet Lørdag - 17:35

Nik og Jay

Lørdag - 21:30

KIM LARSEN & KJUKKEN

Fredag - 00:00

L.O.C

Lørdag - 16:15

TV•2

Fredag - 16:00

Suspekt

Lørdag - 00:15

Carpark North

Fredag - 21:30

Burhan G

Lørdag - 19:00

Vi elsker 90erne

Lørdag - 13:00

Phlake

Lørdag - 22:50

infernal

Fredag - 18:45

The minds of 99

Lørdag - 17:35

Wafande

Lørdag - 14:50

JOHNNY MADSEN BAND

Fredag - 23:00

AURA

Fredag - 20:05

BIRTHE KJÆR

Fredag - 17:20

JACOB DINESEN

Lørdag - 20:20

Følg os

#thyrock

Kontakt: Hans Peter Jarl Madsen (HP) · Tlf. 21 23 12 31 · hp@thyrock.dk