Suspekt

– der hører til i dansk livemusiks superliga spiller til Thy Rock 2017… glæd dig!

Danmarks hiphop-gruppe nummer 1 bliver ved med at overgå sig selv – ikke mindst med deres liveoptrædener. Når de tager på tour i foråret 2017 er det derfor også helt naturligt, at det bliver på tre af Danmarks allerstørste scener, nemlig SCC, Forum og Aalborghallen. SUSPEKT fortæller om at skulle spille i Forum:

– Vi jager konstant en drøm, det har vi gjort siden vi startede i 1999. Vi tror på mirakler. For os er Forum mytisk. Det er et enestående og specielt sted med en glorværdig historie. Vi kom selv i Forum til bl.a. 6 dages løb da vi var små. Vi sad der blandt resten af folket på tribunen mellem smøger, sport og fadøl, og blev grebet af den stemning stedet masserede ind i vores sjæl, som et Colosseum af intensitet og vildskab. Siden 2007 har vi altid mødtes med bandet foran Forum, uanset hvor i landet vi er taget hen for at spille koncerter, men vi har indtil nu kun turde drømme om en dag selv at tage bygningen under behandling… Og nu skal den straffes!

SUSPEKT debuterede i fredags med deres nye single ’Står Stadig’ på P3 Guld i DR Koncerthusets Koncertsal. Her beviste de endnu engang, at de både som gruppe og musikalsk hører til i den absolutte topliga af dansk musik.

SUSPEKT har i løbet af deres karriere høstet oceaner af anmelderros, solgt rekord mange albums og modtaget et utal af nomineringer og priser, herunder nominering til en Grammy Award for samarbejdet med Kendrick Lamar. Successen for SUSPEKT fortsatte sidste år med DR’s dokumentarserie ’Da Danmark Blev Suspekt’, som lå top 5 over de mest sete programmer på dr.dk. SUSPEKT har derudover turneret landet rundt i 2016 og blandt andet optrådt på Nibe Festival, Smukfest og besøgt otte byer med Grøn Koncert.

Som altid når SUSPEKT går på scenen, ved man ikke helt, hvad der venter. Tidligere har bandets optrædener været krydret med både nøgne nonner, slavedrenge og shots serveret i stilletter. En ting er dog sikkert; SUSPEKT har udgivet musik i over 16 år, og de er i den grad blevet folkeeje. Sidste år vandt de fem statuetter ved årets DMA, blandt andet Årets Live Band, og på P3 Guld samme år vandt de publikumsprisen. Begge priser er blandt de vigtigste anerkendelser for bandet.

– Vi føler, at vi er lige der, hvor vi hører til og vi har de bedste forudsætninger for at fylde Forum, SCC og Ålborghallen. I 2015 vandt vi en DMA for årets bedste livenavn og det har vi tænkt os at leve op til med en enestående og energisk koncert, hvert sted, som kommer til at tage os selv og publikum på en rejse igennem fem albums, plus det løse… Og hvem ved, måske noget helt nyt. Vi kommer tordende som et hold og der er plads til alle! Det bliver de største danske indendørs hiphop-koncerter nogensinde og vigtigst af alt… Vi vil lave en folkefest.

Mere om suspekt:

facebook

Store Scene Lørdag - 00:15

Nik og Jay

Lørdag - 21:30

KIM LARSEN & KJUKKEN

Fredag - 00:00

L.O.C

Lørdag - 16:15

TV•2

Fredag - 16:00

Suspekt

Lørdag - 00:15

Carpark North

Fredag - 21:30

Burhan G

Lørdag - 19:00

Vi elsker 90erne

Lørdag - 13:00

Phlake

Lørdag - 22:50

infernal

Fredag - 18:45

The minds of 99

Lørdag - 17:35

Wafande

Lørdag - 14:50

JOHNNY MADSEN BAND

Fredag - 23:00

AURA

Fredag - 20:05

BIRTHE KJÆR

Fredag - 17:20

JACOB DINESEN

Lørdag - 20:20

Følg os

#thyrock

Kontakt: Hans Peter Jarl Madsen (HP) · Tlf. 21 23 12 31 · hp@thyrock.dk