a14.dk | simsoft.dk
 


Thy Rock starter om:

 

L.O.C.

Release: 30-01-2014

”Hvis jeg skulle beskrive ”Sakrilegium”, ville det være som et storladent varmt mareridt"

Sådan siger L.O.C. om sit nye album Sakrilegium. En plade der, i trit med L.O.C.s tekstunivers, ikke fordømmende men blot kold-konstaterende, graver sig gennem dét at begå helligbrøde anno 2014, med sig selv som hovedperson.

"Sakrilegium omhandler min egen, og min samtids tendens til at skænde det hellige. Om det så er i religiøs forstand, eller gennem hvad der bare er blevet vores normale skødesløse adfærd" uddyber rapperen.

Eller som det lyder på åbningsnummeret "V.S.S.B.” (vold, sex, stjålne biler); "… Det er svært at hade et røvhul når han ved, at han er det".

Modsat tidligere, har L.O.C. i stor grad inddraget sit faste live band i skabelsen af Sakrilegium.

En proces der blandt andet er forgået gennem flere måneders kreativt exil i Bang Saray og Bangkok, med bandmedlemmerne Esben Thornhal, producer, Michel Svane, trommer og Daniel Davidsen, guitar.

En konstellation, der noget atypisk for en rap plade, er resulteret i et sonisk mix af fuzz guitarer, tunge trommer og et drevet elektronisk element.

Om processen siger L.O.C.: "Isoleret på 16. etage midt i den originale englenes by, lykkedes det os at koge energien og nerven fra scenen ned på lydspor. Et gennemarbejdet album jeg glæder mig ekstremt meget til at præsentere."
http://www.loc.nu/